اولین جشنواره گردشگری غذای انباگ با حضور مردم، مسئولین ملی و استانی در شهرستان قصرقند سیستان و بلوچستان برگزار شد گردشگری

اولین جشنواره گردشگری غذای انباگ با حضور مردم، مسئولین ملی و استانی در شهرستان قصرقند سیستان و بلوچستان برگزار شد

اولین جشنواره گردشگری غذای انباگ با حضور مردم، مسئولین ملی و استانی در شهرستان قصرقند سیستان و بلوچستان برگزار شد

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۲۸۶۶ بازدید

اولین جشنواره گردشگری غذای انباگ با حضور مردم، مسئولین ملی و استانی در شهرستان قصرقند سیستان و بلوچستان برگزار شد


این جشنواره باحضور میهمانان در سایه سار درختان انبه به شکل باشکوهی برگزار شد.
در ابتدای این جشنواره حمیراریگی فرماندار شهرستان قصرقند ضمن خیرمقدم، از حضور گسترده مردم و مسئولین در اولین جشنواره گردشگری غذای انباگ قدر دانی کردند و افزودند: امروز استان پهناور سیستان و بلوچستان با آداب ، رسوم و فرهنگ توانسته جای پای خوبی در کشور ایجاد کند.

فرماندار قصرقند درادامه افزود؛ ماوظیفه داریم فرهنگ غنی مردمانمان را به جهانیان معرفی کنیم و امروز با توجه به اینکه قصرقند هنوز شهرستان نوپایی است ولی دارای پتانسیل بالایی است و بنا داریم این ظرفیتها را برجسته نماییم.
در ادامه مجتبی میرحسینی معاون گردشگری سیستان و بلوچستان با برشمردن اهمیت و نقش گردشگری در توسعه و رشد اقتصادی، تعالی روح واندیشه مردم ، وحدت آفرینی، اشتغال و امنیت پایدار افزودند:با توجه به ماهیت فرابخشی گردشگری، اجتماع گروههای مختلف در جشنواره انباگ را فرصتی برای همه جانبه نگری و هم افزایی جهت توسعه استان بر محور گردشگری را فراهم آورده است.
وی گفت :نقش رسانه ها در شکل گیری تصویر ذهنی نسبت به مقاصد گردشگری را مهم دانسته و خواستار همراهی و همکاری بیشتر رسانه ها در بیان فرصت ها، ظرفیت ها و ویژگی های مثبت استان جهت جذب بیشتر سرمایه‌گذاران و گردشگران شدند.
معاون گردشگری بیان کرد:محصول گردشگری استان فرهنگ است و فرهنگ مردمان سیستان و بلوچستان عامل اصلی ترسیم سیمای مثبت استان در نگاه گردشگران داخلی و خارجی شده است.
این مسئول از تقویم شدن رویدادهای پدیده های تک مکانی و تک زمانی جهت معرفی بیشتر و افزایش شهرت استان در طول سال در قالب جشنواره های گردشگری خبر داد و افزود:غذا از مولفه های اصلی گردشگری و از معیارهای مهم سفر است که درسالهای اخیر به ارتباط بین غذا و جذب گردشگر توجه ویژه صورت گرفته و مفهوم جدیدی در حوزه گردشگری با عنوان گردشگری غذا شکل گرفته است.
میرحسینی اعلام کرد:بعد از محل اسکان، غذا نقش تعیین کننده ای در حوزه سفر و گردشگری دارد.
مجتبی میرحسینی گفت:سفره گردشگری خالی از غذای محلی نمی تواند جذاب باشد و سفره ای سالم از غذای محلی در نقاط مختلف استان، در واقع دارویی محلی برای سلامتی بدن بشمار می رود.
معاون گردشگری اظهار کرد:سفره های سنتی نسل های گذشته به دلیل صنعتی شدن جوامع، شهرنشینی، اشتغال طولانی مدت، کمبود وقت و گرم شدن طبع خوراک افراد جای خود را به سفره های مدرن و فست فودی داده است.
وی در بخش پایانی عنوان کرد : شناسنامه دار شدن غذاها در سیستان و بلوچستان برای انتقال این میراث مهم به نسل بعد در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی قراردارد و بزودی غذای انباگ قصرقند در فهرست میراث ملی به ثبت خواهد رسید.

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image