به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، سيد محمدرضا واعظی مقدم در جلسه شورای اداری با معاونین و روسای ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اظهار کرد: با توجه به اهمیت توسعه و ايجاد اشتغال پایدار در استان سیستان و بلوچستان، با حمایت از ایجاد طرح ها اشتغال زا به ویژه در حوزه هاى گردشگری و صنايع دستى، براى نخستين بار چهار رديف اعتبارى برای پرداخت تسهیلات به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اختصاص پيدا كرده که کلیه طرح ها در حوزه روستایی و شهری اعم از هتل ها، مهمان پذیرها، واحدهای بومگردی، مجموعه های گردشگری و کارگاه های صنایع دستی را تحت پوشش قرار می دهد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: نرخ سود تسهیلات از محل دستورالعمل آیین نامه اجرایی قانون توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی، عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی بین 4 تا 6 درصد است که طرح پس از معرفی به کارگروه اشتغال استان و تصویب به بانکهای عامل معرفی خواهد شد.
وى تصريح كرد : پيش بينى مى شود براى بیش از 6 هزار نفر از محل اين تسهيلات ، شغل ايجاد گردد.
در ادامه این جلسه آریا نارویی معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان نيز افزود: یکی از ردیف هایی که برای پرداخت تسهیلات به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تعلق گرفته پرداخت تسهیلات از طریق تفاهم نامه بنیاد برکت و بانک پارسیان می باشد.
وی با اشاره به اینکه این تسهیلات با نرخ سود 8 درصد به متقاضیان ارائه می شود، گفت: نرخ شورای بانک مرکزی 18 درصد اعلام شده که 5 درصد آن را بنیاد برکت به صورت یارانه بر عهده گرفته و 5 درصد دیگر را معاونت توسعه منابع روستایی بر عهده گرفته است.
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: تسهیلات از طریق سامانه بهین یاب سازمان صنعت، معدن و تجارت ردیف دیگر این تسهیلات است و از مزیت های این طرح این است که کسانی که به دولت بدهی نیز دارند می توانند از تسهیلات آن بهره مند شوند.
این مسئول ادامه داد: نرخ سود این تسهیلات نیز 18 درصد می باشد.
نارویی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات از طریق آیین نامه اجرایی بندهای (الف) و (ب) تبصره 18 قانون بودجه سال 96 کشور ردیف دیگر این تسهیلات می باشد نرخ سود آن 18 درصد است که 5 درصد یارانه به طرح های محدوده شهری و 7 درصد یارانه به طرح های در محدوده روستایی و عشایری تعلق میگیرد.
وی پرداخت تسهیلات از طریق دستورالعمل آیین نامه اجرایی قانون توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی، عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی را بهترین گزینه برای احیای طرح های گردشگری دانست.
انتهای پیام