به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری منطقه 5 کشور از امروز با حضور داوران ملی، معاون استاندار و روسای ادارات مختلف به مدت 3 روز در هتل جهانگردی زاهدان آغاز شد.
برپایی نمایشگاه غذاهای محلی، برگزاری مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی و محل های عرضه غذاهای برتر، از جمله برنامه هایی است که در این جشنواره اجرا میشود.
نمایش آیین غذا و نشست های علمی در خصوص خوراک غذا از برنامه های دیگری است که به مدت 3 روز در این جشنواره برگزار میشود.
در این جشنواره از استان های یزد و کرمان با ایجاد غرفه غذای محلی و سوغات شرکت کردند و اجرای موسیقی زنده محلی نیز یکی از برنامههایی است که در این جشنواره اجرا میشود.