به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، وحیده رخشانی اظهار کرد: براساس مصوبه کمیته تخصصی اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان زاهدان، صبح امروز دومین نشست توجیهی مدیران مدارس محل اسکان مسافران نوروزی، باحضور سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان و مسئولین آموزش و پرورش ناحیه یک زاهدان برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این نشست را طرح کیفیت و میزان خدماتی که در مدارس معین ارائه می شود و نیز بررسی مشکلات موجود و چاره جویی برای مرتفع کردن آنها، و بویژه اموزش نحوه برخورد و خدمت رسانی به میهمانان نوروزی اقامت کننده در مدارس زاهدان عنوان کرد.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: نخستین نشست توجیهی، هفته نخست اسفند ماه در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش ناحیه دو زاهدان برگزار شد.
این مسئول در ادامه گفت: نخستین کلاس آموزش طبخ غذاهای دریایی به همت اداره شیلات شهرستان زاهدان در محل هنرستان کوثر زاهدان با حضور علاقه مندان، سرآشپزان و آشپزان هتل ها و سفره خانه های سنتی زاهدان برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این دوره را ضرورت فرهنگ سازی مصرف ابزیان، افزایش مصرف سرانه انها و نیز تقویت مهارت طبخ غذاهای دریایی برشمرد.
انتهای پیام