در نشست شورای گردشگری صورت گرفت گردشگری

رونمایی از سند توسعه گردشگری سیستان و بلوچستان 

رونمایی از سند توسعه گردشگری سیستان و بلوچستان 

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۱۸۹۷ بازدید

در نشست شورای گردشگری صورت گرفت


رونمایی از سند توسعه گردشگری سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، سند توسعه گردشگری استان در جلسه شورای گردشگری رونمایی شد.

علیرضا جلالزایی در این جلسه اظهار کرد: اگر بخواهیم از شرایط اقتصادی موجود خارج شویم باید همه دستگاه های اجرایی با هم افزایی و با جدیت قدم در توسعه گردشگری بردارند چرا که صنعت گردشگری صنعت سوم جهان است.

وی گفت: مطابق با سند توسعه گردشگری و با برنامه ریزی های صورت گرفته، سیستان و بلوچستان تا سال 1400 جزء 10 مقصد گردشگری داخلی و 5 مبدا خارجی خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: انجام تحقیقات هدفمند، مطالعات جامع محور گردشگری کویر لوت و بررسی وضعیت گردشگری سیستان و بلوچستان از مواردی است که در سند توسعه گردشگری آمده است.

این مسئول ادامه داد: 3 اثر در سیستان و بلوچستان به ثبت جهانی رسیده است که شهر سوخته سیستان و روستای کلپورگان نیز مختص این استان بوده و بیابان کویر لوت در 3 استان به طور مشترک به ثبت رسیده است.

وی گفت: بررسی وضعیت گردشگری سیستان و بلوچستان بویژه در بیابان لوت از مواردی است که در سند توسعه گردشگری استان دیده میشود.

جلالزایی در رابطه با آخرین وضعیت مجموعه های گردشگری استان بیان کرد: در حال حاضر 13 هتل در استان وجود دارد و 7 هتل دیگر در حال ساخت میباشد و پیش بینی میشود که تا پایان سال این تعداد به 29 هتل برسد.

وی افزود: تعداد مهمانپذیر و هتل آپارتمان های موجود در استان 29 واحد است و 9 تا در حال ساخت است و پیش بینی میشود تا پایان سال 11 واحد دیگر احداث شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تعداد مجتمع ها و کمپینگ های گردشگری استان را 14 مجتمع عنوان کرد و افزود: 24 مجتمع در حال ساخت است و پیش بینی میشود به 34 مجتمع تا پایان سال برسد.

وی با بیان اینکه اقامتگاه های بومگردی، اقبال عمومی بیشتری را به خود جذب کرده اند ادامه داد: 15 اقامتگاه بومگردی در استان وجود دارد و۹۸ اقامتگاه در حال ساخت وجود دارد و پیش بینی میشود تا پایان سال 200 اقامتگاه بومگردی در استان راه اندازی شود.

جلالزایی یادآور شد: 20 دفتر خدمات مسافرتی در استان راه اندازی شده و 5 دفتر دیگر در حال راه اندازی میباشد که پیش بینی میشود تا پایان سال 10 دفتر خدمات مسافرتی دیگر به این دفاتر اضافه شود.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image