معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان خبر داد گردشگری

ایجاد مدرسه کسب و کار گردشگری در سیستان و بلوچستان 

ایجاد مدرسه کسب و کار گردشگری در سیستان و بلوچستان 

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
یک‌شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۲۴۹۸ بازدید

معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان خبر داد


ایجاد مدرسه کسب و کار گردشگری در سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: دوره های آموزشی کوتاه مدت گردشگری با هدف معرفی فرصت های جدید کسب و کار در حوزه گردشگری با عنوان مدرسه کسب و کار گردشگری با همکاری موسسه آموزشی مهارت آموز از نیمه دوم دیماه امسال آغاز و تا پایان سال دوره های متعدد کوتاه مدت برگزار خواهد شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: این دوره ها در 18 سرفصل و با بهره گیری از اساتید مجرب ملی و بین المللی برگزار میشود و در پایان دوره، گواهینامه معتبر بین المللی به شرکت کنندگان اعطا میشود.

وی گفت: سرفصل های این دوره ها شامل طراحی بسته سفر، ارائه مدل های کسب و کارهای گردشگری، شناخت بازارهای منطقه ای گردشگری، ظرفیت های گردشگری کویر، دریا، نجوم و آشنایی با کسب و کارهای الکترونیک و فعالیت های دیجیتال در حوزه گردشگری، خبرنگار گردشگری و غیره است.

میرحسینی ادامه داد: این مجموعه با هدایت و نظارت حوزه معاونت گردشگری و همکاری شرکت مهارت آموز تلاش دارد روحیه کارآفرینی را در میان نوجوانان و جوانان با استفاده از مدل ها و محتواهای بومی شده ارتقا بخشیده و موجب افزایش احتمال موفقیت شغلی آینده مبتنی بر استعدادهای ذاتی و بهره گیری از تجارب ارزشمند شود.

معاون گردشگری افزود: برنامه ریزی شده است تا دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاهی و متقاضیان کسب و کار را به سمت و سویی هدایت کنیم تا ضمن ارتقای توانمندیهای شان، با خلق ایده های نو و ارتقای مهارت های ارتباطی و کسب سواد اقتصادی در بخش های مختلف گردشگری از مزیت های فراوان صنعت گردشگری بهره مند و موفقیت شغلی خویش را رقم بزنند.

وی گفت: امیدواریم با راه اندازی دوره های کوتاه مدت کسب و کار در سیستان و بلوچستان گام مهمی جهت افزایش آگاهی و دانش فعالین گردشگری استان، توانمند سازی جوامع محلی و بهبود شرایط کسب و کار و افزایش اشتغال در گردشگری این سرزمین ورجاوند برداریم.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image