تشکیل شورای عالی گردشگری راهکار توسعه گردشگری کشور است
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با بیان اینکه صنعت گردشگری می تواند اقتصاد ایران را متحول کند، اظهار کرد: ما در کشور نیاز به تشکیل شورای عالی گردشگری داریم.
وی گفت: در شرایط فعلی کشور و جهان، گردشگری از جایگاه ویژه ای برخورداراست، به طوری که امروزه ابعاد گستره آن در زندگی فردی و اجتماعی انسانها نقش بسزایی را ایفا میکند.
میرحسینی بیان کرد: در شرایط کنونی شورای عالی گردشگری میتواند نقطهای متمرکز در سیاستگذاریها و تصمیمگیریهای کلان کشور باشد و در عرصه سختافزاری و نرمافزاری و ایجاد همبستگی ملی جهت شتاب بزرگ اقتصادی و مدیریت افکار عمومی جهانی و ایجاد قدرت نرم برای رسیدن به تمدن اسلامی تأثیرگذار باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: گردشگری مهمترین فعالیت انسان معاصر و نامحدود است و مرز ندارد بنابراین نیاز به تلاش هدفمند با برنامهریزی دقیق از بستر گردشگری در راستای هدفها و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده کرد.
وی گفت: با توجه به ماهیت فرابخشی صنعت گردشگری، این شورا باید زیر نظر مقام معظم رهبری مانند شورای عالی فضای مجازی و شواری عالی انقلاب فرهنگی عمل نماید و اگر این اتفاق مهم در کشور نهایی و اجرایی گردد در بخش های مختلف شاهد نتایج مثبت آن خواهیم بود.
وی یادآور شد: نزدیک به 2 و نیم میلیارد نفر در کشورهای حاشیه اقیانوس هند زندگی می کنند و اگر یک درصد از جمعیت این کشورها را هدفگذاری کنیم برای اینکه وارد بازار ایران گردند، هر ساله 25 میلیون گردشگر خارجی از طریق سیستان و بلوچستان وارد بازار ایران خواهند شد و به همین دلیل ایجاد خط ریلی برقی از استان به مرکز کشور توجیه اقتصادی بسیار زیادی باهدف ورود این گردشگران به بازار ایران و بالعکس را دارد.
میرحسینی تصریح کرد: احتمال جذب گردشگر از کشورهای همجوار از همه گزینه ها بیشتر است چرا که 70 درصد جمعیت گردشگران ورودی به فرانسه از کشورهای همجوار به آنجا می روند و در ایران نیز 85 درصد جمعیت گردشگران ورودی را مردم کشورهای همجوار تشکیل می دهند و این همجواری با اقیانوس علاوه بر توسعه تجارت به توسعه گردشگری نیز خواهد انجامید، چرا که بهترین موقعیت ایران برای توسعه گردشگری ظرفیت حاشیه اقیانوس هند می باشد.
وی یادآور شد: استفاده درست و هدفمند از ظرفیت سواحل مکران و حاشیه اقیانوس هند نیازمند سیاستگذاری دقیق و همراهی همه نهادها و دستگاهها در اینخصوص می باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در پایان با توجه به اینکه گردشگری نیازمند سیاستگذاری کلان و فرابخشی می باشد اعلام کرد: سطح همکاری بین المللی با کشورهای جهان جهت ورود گردشگری از دیگر مباحثی است که می بایست در این شورا تعیین تکلیف گردد و بخش خصوصی از سردرگمی حوزه های متعدد تصمیم گیرنده در بخش گردشگری رها و افق های تازه ای به روی این کشور با دنیا گشوده خواهد شد.
انتهای پیام