بکارگیری راهنمایان گردشگری در آثار تاریخی سیستان و بلوچستان در ایام نوروز
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان علیرضا جلالزایی در جلسه شورای اداری با حضور مسئولان شهرستان ها در سالن موزه منطقه ای جنوب شرق کشور برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش و همکاری همه کارکنان و مسئولان ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان امروز نقش این مجموعه در همه حوزه ها پررنگ تر از گذشته است بطوری که در هر نمایشگاه و هر رویدادی دستاوردهای آن به چشم میخورد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: امسال باید با همکاری همه دستگاه ها برای برگزاری هرچه باشکوه تر آیین های نوروزی در نوروز ۹۸ تلاش شود و همچون سال گذشته که در برگزاری نوروز گاه ها رتبه برتر کشور را کسب کردیم امسال نیز با برنامه های متفاوت و متنوع این عنوان را به سیستان و بلوچستان اختصاص دهیم.
این مسئول ادامه داد: سعی بر این است که راهنمایان گردشگری به تناسب نوع آثار و وسعت شهرستان ها در ایام نوروز به کار گرفته شوند.
وی در این جلسه تاکید کرد تا مشکل کمبود آب در شهر سوخته به صورت جدی پیگیری و مرتفع شود.
جلالزایی به طور کلی از برنامه های نوروزی به برگزاری ۲۱ آیین نوروزگاه در شهرستانها، استقبال از اولین مسافران نوروزی، برگزاری جشن های تحویل سال تحویل و جشنهای شبانه نوروزی در پارک های سطح شهر زاهدان و برپایی نمایشگاه های صنایع دستی اشاره کرد و گفت: تلاش میشود تا نوروزی متفاوت با برنامه هایی متنوع در سطح استان برای مردم و مسافران نوروزی رقم بخورد تا موجب ماندگاری بیشتر گردشگران در استان شود.
انتهای پیام