نخستین جشنواره گلابگیری در شهرستان زابل
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: نخستین جشنواره گلاب گیری در شهرستان زابل دوم اردیبهشت ماه امسال در این شهرستان برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میر حسینی اظهار کرد: اولین جشنواره گردشگری گلاب گیری دوم اردیبهشت ماه امسال در روستای نهور بخش مرکزی شهرستان زابل برگزار می شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: کار برداشت گل محمدی در شهرستان زابل زودتر از سایر نقاط کشور انجام میشود و گلاب این منطقه بدلیل جدا نکردن عصاره آن گلابی مرغوب است.
وی یادآور شد: سال گذشته مقرر بود این جشنواره برگزار شود که مقدمات آن با توجه به خشکسالی های متوالی در منطقه فراهم نشد اما امسال با جاری شدن رحمت الهی در فصل بهار، برگزاری این جشنواره، سالی پربار را برای مردمان مهروز و مهمانواز به ارمغان آورده است
میرحسینی بیان کرد: برگزاری رویدادهای گردشگری در قالب پدیده های تک مکانی و تک زمانی فرصت ویژه ای را برای معرفی توامندی ها و ظرفیت های مناطق مختلف در اختیار ما قرار می دهد و عامل تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری مقصد نیز شده است.
وی ادامه داد: جاذبه های گردشگری یک مقصد تنها به ویژگیهای محیط طبیعی یا ابنیه، صنایع دستی و مانند آنها خلاصه نمی شود بلکه رویدادها می توانند به عنوان منبع مهمی برای جذب گردشگران به حساب آیند و عامل مهمی برای معرفی بیشتر منطقه باشند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با مهم دانستن این موضوع افزود: ممکن است یک مکان از جاذبه های شناخته شده و مطرح دیگر کم بهره باشد، اما برگزاری یک رویداد واجد اهمیت به جذب طیف وسیعی از گردشگران به آن محل خواهد انجامید.
میرحسینی خاطرنشان کرد: گردشگری رویداد، یکی از روبهرشدترین بخشهای تجارت گردشگری شناخته شده است و این نوع از گردشگری موجب افزایش سهم گردشگری مقاصد از بازارهای مهم گردشگری میشود و علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش درآمد جوامع محلی، حمایت از آداب و رسوم، آیین ها و ارزشهای بومی و در نتیجه کمک به نسل جوان برای فهم بهتر این مواریث، لزوم حفاظت و تداوم آنها و رفع نگرانی افرادی میشود که جهانیشدن را موجب نابودی هویت جوامع محلی میدانند، بنابراین بازاریابی گردشگری در نقاط روستایی با تأکید بر احیای جشنها و آئینهای محلی در قالب جشنواره، نقش بسزایی در توسعه گردشگری پایدار خواهد داشت.
انتهای پیام