مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان خبر داد گردشگری

راه اندازی قایق های تفریحی برای جابجایی گردشگران در مسیر بندر پزم تیاب تا دماغه راشدی و روستای نمونه گردشگری گوردیم

راه اندازی قایق های تفریحی برای جابجایی گردشگران در مسیر بندر پزم تیاب تا دماغه راشدی و روستای نمونه گردشگری گوردیم

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۲۲۱۶ بازدید

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان خبر داد


راه اندازی قایق های تفریحی برای جابجایی گردشگران در مسیر بندر پزم تیاب تا دماغه راشدی و روستای نمونه گردشگری گوردیم

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، علیرضا جلال زایی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان با سرمایه گذاران و فعالین گردشگری شهرستان کنارک در فرمانداری کنارک دیدار کرد.

این دیدار با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان کنارک، ائمه جمعه اهل تشیع و تسنن، جمعی از مدیران اجرایی شهرستان کنارک، فعالین گردشگری و سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در شهرستان کنارک را داشتند، برگزار شد.

علیرضا جلالزایی در این دیدار اظهار کرد: به منظور استفاده بانوان از سواحل بکر مکران، طرح پلاژ بانوان در شهرستان کنارک آماده و در اختیار سرمایه گذاری که آماده سرمایه گذاری هستند، قرار گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: به منظور تسهیل اسکان گردشگران در سواحل کنارک نیز بزودی ساخت یک هتل در کنارک توسط بخش خصوصی آغار می شود.


این مسئول ادامه داد: با توجه به وجود جاذبه های منحصر بفرد در شهرستان کنارک مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان قول اختصاص اعتبار ویژه در بخش صنایع دستی و گردشگری شهرستان کنارک را داد.

وی با اشاره به ثبت ساحل گوردیم و چشمه شورعین در شهرستان کنارک در فهرست آثار ملی کشور گفت: قایق های تفریحی برای جابجایی گردشگران در مسیر بندر پزم تیاب تا دماغه راشدی و روستای نمونه گردشگری گوردیم راه اندازی خواهند شد.

جلالزایی بیان کرد: بمنظور ایجاد اشتغال برای بانوان صنعتگر شهرستان کنارک باید بازارچه های صنایع دستی در کنار جاذبه های گردشگری این شهرستان ایجاد شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ساخت مجتمع گردشگری در روستای درک شهرستان کنارک خبر داد و افزود: بزودی به منظور توانمندسازی جوامع محلی در خصوص ایجاد بومگردی، فروشگاه های صنایع دستی و غیره کلاس های آموزشی نیز برگزار می شود.

این مسئول یادآور شد: به منظور محقق شدن شعار رفاه گردشگران و درآمدزایی بومیان در ایام نوروز مجوز فعالیت به بیش از صدها خانه محلی و بومگردی در شهرستان کنارک بصورت موقت داده شد.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آمادگی پرداخت تسهیلات با بهره کم را به تمام افرادی که قصد راه اندازی بومگردی را دارند، دارد.

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image