سیستان و بلوچستان با ظرفیت های فراوانش میتواند به اقتصاد کشور کمک کند
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، رحمت الله رئوف در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی اظهار کرد: هر استان با توجه به ظرفیت هایی که دارد مورد ارزیابی قرار میگیرد و سیستان و بلوچستان که پهنه وسیعی از کشور را در اختیار دارد با توجه به امکانات ناچیزی که در اختیار دارد قابل قیاس با استان های برخوردار نیست.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان میراثفرهنگی افزود: کارکنان این مجموعه بویژه در شهرستانها با شرایط جوی ویژه همچون طوفانهای شدید در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تلاشهای زیادی انجام میدهند و باید مورد توجه ویژه سازمان قرار بگیرند.
این مسئول ادامه داد: در حوزه صنایع دستی در استان سیستان و بلوچستان، ایجاد اشتغال می شود و این حوزه باید در اولویت قرار گیرد که به دلیل عدم حضور کارشناسان و نبود امکانات مورد نیاز برای حمایت از صنعتگران ضعیف است.
وی گفت: در حوزه میراث فرهنگی عملکرد خوب است اما کاستی هایی وجود دارد که در آینده حل خواهد شد.
رئوف با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان پتانسیل های زیادی دارد که می تواند به اقتصاد کشور کمک کند، بیان کرد: وضعیت استان سیستان و بلوچستان به نسبت قبل از انقلاب و حتی دهه ۶۰ بسیار مطلوب است و این نشان میدهد که دولت به استان سیستان و بلوچستان توجه و رسیدگی کافی داشته است.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان افزود: باید در حوزه گردشگری برای استان سیستان و بلوچستان به ویژه جنوب و بندر چابهار کارهای اساسی صورت گیرد و اجازه دهیم توسعه گردشگری در سواحل مکران اتفاق افتاده و باعث رونق روابط بینالمللی شود.
این مسئول یادآور شد: استان سیستان و بلوچستان هم در پهنه استان هم در نوع وظایف به دلیل پراکندگی آثار و نیز در بحث گردشگری نیازمند سرمایهگذاری بیشتری است.
وی گفت: حمایت از صنعت و صنعتگران نیازمند مساعدت مالی و کارشناسی است که در دولت و مجلس باید طرحی و یا لایحه ای مصوب شود که دستگاه های دیگر با این سازمان همکاری داشته باشند.
رئوف تصریح کرد: باید در حوزه میراث فرهنگی به گونهای عمل شود که برای دستگاههای دیگر ایجاد اشتغال شود و این باور را در کارکنان دستگاههای دیگر ایجاد کنیم تا میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان را در اولویت های برنامه خود قرار دهند.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان میراث فرهنگی کشور افزود: موضوع گردشگری یک موضوع ملی است و در تمام مسائل استان باید نظر مسئولان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان درج شود و هیچ پروژه ای بدون نظر این مسئولان اجرا نشود چرا که در غیر این صورت آسیب های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را شاهد خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که امکانات این استان را بسیار ناچیز مشاهده کردیم قطعاً از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان حمایت خواهد شد و سعی می شود این استان در اولویت باشد.
انتهای پیامن