جشنواره غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان در چابهار
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، علیرضا جلالزایی اظهار کرد: جشنواره غذاهای سنتی استان سیستان و بلوچستان همزمان با برگزاری جشنواره مونسون توسط منطقه آزاد چابهار با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در مرکز بین المللی نمایشگاههای منطقه آزاد چابهار برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود: هدف از برگزاری این جشنواره،
شناساندن غذاهای بومی محلی و سنتی استان به جامعه گردشگران داخلی و خارجی و جذب گردشگران میباشد.
این مسئول ادامه داد: یکی دیگر از اهداف این جشنواره حفظ میراث معنوی و آئین های سنتی پخت غذاهای بومی محلی است.
وی گفت: در این نمایشگاه بیش از یکصد نوع غذا توسط شرکت کنندگان سرو میشود که سرداوران ملی و بین المللی آشپزی در دو بخش خانگی و تاسیسات گردشگری و اقامتی بهترینها را انتخاب میکنند.
جلالزایی بیان کرد: در بخش غذاهای خانگی به تعداد ۵ نفر و در بخش تاسیسات گردشگری به ۳ نفر برتر هدایایی به ارزش بیش از 150میلیون ریال اهدا میشود.
گفتنی است؛ اختتامیه این جشنواره 29 مرداد نیز برگزار میشود.
انتهای پیام