همزمان با جشنواره مونسون برگزار می‌شود گردشگری

جشنواره غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان در چابهار

جشنواره غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان در چابهار

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲  ۰ نظر   ۱۸۲۳ بازدید

همزمان با جشنواره مونسون برگزار می‌شود


جشنواره غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان در چابهار

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، علیرضا جلالزایی اظهار کرد: جشنواره غذاهای سنتی استان سیستان و بلوچستان همزمان با برگزاری جشنواره مونسون توسط منطقه آزاد چابهار با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در مرکز بین المللی نمایشگاههای منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود: هدف از برگزاری این جشنواره،
شناساندن غذاهای بومی محلی و سنتی استان به جامعه گردشگران داخلی و خارجی و جذب گردشگران می‌باشد.

این مسئول ادامه داد: یکی دیگر از اهداف این جشنواره حفظ میراث معنوی و آئین های سنتی پخت غذاهای بومی محلی است.

وی گفت: در این نمایشگاه بیش از یکصد نوع غذا توسط شرکت کنندگان سرو میشود که سرداوران ملی و بین المللی آشپزی در دو بخش خانگی و تاسیسات گردشگری و اقامتی بهترینها را انتخاب میکنند.

جلالزایی بیان کرد: در بخش غذاهای خانگی به تعداد ۵ نفر و در بخش تاسیسات گردشگری به ۳ نفر برتر هدایایی به ارزش بیش از 150میلیون ریال اهدا میشود.


گفتنی است؛ اختتامیه این جشنواره 29 مرداد نیز برگزار میشود.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image