انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: به زودی تفاهم نامه همکاری بین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان منعقد میشود.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: قرار است بزودی تفاهمنامهای بین دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان منعقد شود.
وی گفت: هدف از انعقاد این تفاهم نامه استفاده از توانایی های علمی، توسعه همکاریهای مشترک آموزشی تحقیقاتی در جهت استمرار ارتباط سازمان یافته بین دانشگاه و صنعت گردشگری و بخش های دیگر اداره کل به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل با در نظر گرفتن تمامی امکانات طرفین در بخش فناوری های موجود و نیروی انسانی است.
معاون گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: از تعهدات مشترک این دو نهاد به اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک به تناسب با اولویتهای طرفین و برگزاری نشست های مشترک علمی تبادل اسناد و مدارک علمی اعم از کتب، نشریات، گزارشهای نهایی و غیره، اشاره کرد و گفت: افزایش همکاری ها در طراحی و اجرای همایش ها و سمینارها، رفع نیازهای آموزشی و پژوهشی در حوزه های مشترک در محدوده اختیارات هر یک از دو طرف، بهره گیری بهینه از پتانسیل های موجود و ظرفیت های آموزشی و پژوهشی، نیازسنجی پژوهشی و آموزشی برای شناخت مسائل و مشکلات پیش رو برای ارتباط بیشتر بین صنعت و دانشگاه است.
وی گفت: در راستای این تفاهم نامه قرار است دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان و فارغ التحصیلان توانمند دانشگاهی را به اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان برای همکاری پژوهشی معرفی کند.
میرحسینی بیان کرد: همچنین قرار است گردشگری از سمینارها، کنفرانس ها، نمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی علمی بر اساس قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه بهره مند شود.
وی گفت: طراحی و اجرای دوره های آموزشی پژوهشی کوتاه مدت، تهیه پروپوزال در خصوص اولویت های پژوهشی و تحقیقاتی اعلام شده از سوی میراث فرهنگی از تعهدات دیگر دانشگاه آزاد اسلامی در این تفاهم نامه است.
معاون گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: همکاری بین کمیته های تحقیقاتی دانشجویی در راستای تسهیل اجرای طرح های تحقیقاتی دانشجویان، توسعه همکاری در سطح استانی و ملی و نیز راه اندازی رشته های جدید مورد نیاز با توجه به قوانین و آیین نامه های دانشگاهی از تعهدات دیگر دانشگاه آزاد اسلامی در این تفاهم نامه است.
وی گفت: ایجاد ارتباط ارگانیک و غیراجباری بین دانشگاه و صنعت گردشگری باعث می شود به نفع این دو نهاد است و اگر تاکنون فاصله ای بین دانشگاه و صنعت گردشگری ایجادشده بدلیل تفاوت در ماهیت این دو نهاد است که یکی نهاد علمی و دیگری نهادی اقتصادی است.
میرحسینی خاطرنشان کرد: ما برای رسیدن به توسعه حقیقی و پایدار صنعت گردشگری، نیازمند یک تعامل دقیق تعریف شده بین سه نهاد علمی، سیاسی و فنی هستیم که در قالب دانشگاه، دولت و صنعت شکل میگیرد.
انتهای پیام