۲۰ طرح گردشگری تا پایان سال ۹۹ در سیستان و بلوچستان به بهره برداری میرسد گردشگری

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰ طرح گردشگری با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد ریال تا پایان سال ۹۹ در سطح استان به بهره برداری میرسد.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰ طرح گردشگری با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد ریال تا پایان سال ۹۹ در سطح استان به بهره برداری میرسد.

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵  ۰ نظر   ۱۸۷۰ بازدید

۲۰ طرح گردشگری تا پایان سال ۹۹ در سیستان و بلوچستان به بهره برداری میرسد

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان:

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، آریا نارویی اظهار کرد: ۲۰ طرح گردشگری در قالب واحدهای اقامتی و مجتمع گردشگری در سطح استان تا پایان سال به بهره برداری میرسد.

وی گفت: حجم سرمایه گذاری این پروژه ها ۳۸۰ میلیارد ریال است و شامل پروژهای بخش خصوصی و دولتی است.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: این پروژه ها تاکنون به طور میانگین ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با بهره برداری از این طرح ها زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۰۶ نفر فراهم می شود.

وی خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه نخست امسال نیز ۴ طرح گردشگری در سطح استان با حجم سرمایه گذاری ۲۰۸ میلیارد ریال افتتاح و زمینه اشتغال ۶۳ نفر را فراهم آورد.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image