اجتماع ۴۰ کمپر ایرانی در روستای هدف گردشگری درک گردشگری

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از ورود ۴۰ کمپر (خودروی مسافرتی) از نقاط مختلف کشور به این استان و اجتماع در روستای هدف گردشگری درک خبر داد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از ورود ۴۰ کمپر (خودروی مسافرتی) از نقاط مختلف کشور به این استان و اجتماع در روستای هدف گردشگری درک خبر داد.

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
یک‌شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵  ۰ نظر   ۲۰۳۱ بازدید

اجتماع ۴۰ کمپر ایرانی در روستای هدف گردشگری درک

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان خبر داد

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: ۴۰ خودروی مسافرتی از نقاط مختلف کشور وارد استان شدند و امروز شاهد اجتماع آنها در روستای هدف گردشگری درک هستیم.

وی گفت: این نوع از سفرها با خودروهای ون همزمان با کاهش شیوع کرونا در استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته که امیدواریم این استان با ایجاد زیرساخت‌های لازم برای این نوع سفرها تبدیل به یکی از مقاصد گردشگری کشور در پساکرونا شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا، میزان سفر با کمپرها و خودروهای مسافرتی در کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان افزایش داشته، افزود: پراکندگی جاذبه‌ها، وسعت استان، جمعیت ۵۱ درصدی در مناطق روستایی و عشایری و فصل سفر به سیستان و بلوچستان در نیمه دوم سال، ظرفیت این گونه سفرها به استان را افزایش داده است.

وی گفت: استفاده از این وسیله نقلیه مسافرتی به‌عنوان عنصری موثر در رونق گردشگری به‌ویژه گردشگری روستایی، بوم‌گردی و طبیعت‌گردی در دوران کرونا و تشویق گردشگران و مردم به آغاز سفرهای زمینی با رعایت دستورالعمل های مربوطه در قالب سفرهای هوشمند از مهم‌ترین اهداف ورود این گروه به سیستان و بلوچستان است.

میرحسینی بیان کرد: ماشین‌های ون و کمپر برای علاقه‌مندان به گردشگری همیشه جذابیت خاصی دارد و با شیوع ویروس کرونا این کمپرها از قبل هم محبوب‌تر شده‌اند.

وی با بیان اینکه در شرایط جدید، محدودیت‌های سفر در حال لغوشدن است، گفت: مراکز گردشگری فعال شده‌اند و چرخ این صنعت دوباره به گردش افتاده است اما مردم فعلا ترجیح می‌دهند با وسیله شخصی و به همراه خانواده سفر کنند تا اینکه با یک وسیله عمومی‌که میزان خطر ابتلا را در پی داشته باشد بنابراین از اینگونه سفرها استقبال بیشتری شده است.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: نیاز به سفر و گردشگری کماکان وجود دارد اما شکل سفرها تغییر کرده و در سیستان و بلوچستان با ایجاد و توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی شرایط حضور اینگونه از گردشگران در طبیعت و نقاط روستایی و ساحلی بیش از گذشته فراهم شده است.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image