سامان‌دهی ۲ هزار و ۴۰۰ شی از اشیاء مخزن موزه منطقه‌ای جنوب شرق  گردشگری

رئیس امور موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان خبر داد

رئیس امور موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان خبر داد

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۱۰۲۷ بازدید

سامان‌دهی ۲ هزار و ۴۰۰ شی از اشیاء مخزن موزه منطقه‌ای جنوب شرق 



رئیس امور موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ شی از اشیاء مخزن موزه منطقه‌ای جنوب شرق در زاهدان با اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیون ریال سامان‌دهی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، حمیده کده‌ای اظهار کرد: در راستای سامان‌دهی اموال فرهنگی_تاریخی مخزن موزه زاهدان اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیون ریال از سوی اداره کل موزه‌ها به این امر اختصاص یافت.

وی گفت: با اعتبار یادشده اقداماتی از جمله کارشناسی، تهیه شناسنامه عمومی و تخصصی، تهیه تصاویر دیجیتالی اشیاء، عکاسی و در نهایت ثبت این آثار در سامانه جام انجام خواهد شد.

رئیس امور موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: مخزن موزه حدود ۷ هزار شئ حاصل از کاوش‌ها و بررسی‌های باستان‌شناسی در دوره‌های مختلف در خود جای داده است که تعدادی از آن‌ها در سال‌های گذشته سامان‌دهی و در نرم‌افزار سامانه جام ثبت شده است.

کده ای خاطرنشان کرد: بیشتر این آثار که قرار است به‌زودی سامان‌دهی شوند مربوط به کاوش‌های سایت جهانی شهرسوخته بوده که پس از انجام مراحل سامان‌دهی و ثبت در سامانه جام در مخزن موزه زاهدان دسته‌بندی خواهند شد.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image