مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان خبر داد
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان، علیرضا جلالزایی اظهار کرد: ویروس کرونا آسیبهای زیادی را به صنعت گردشگری استان وارد کرد اما اقداماتی در این مدت صورت گرفت تا هم ظرفیتهای فراوان استان معرفی شود و هم زیرساختهای گردشگری افزایش یابد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان افزود: در راستای احداث بومگردیها متقاضیان زیادی ثبت نام کردند و تعداد زیادی موافقت اصولی صادر شد اما با شیوع کرونا و کاهش ورود گردشگران فعالیت کمتر شد، در حال حاضر تعداد واحدهای بومگردی فعال در سطح استان ۴۱ واحد است.
وی بهترین جاذبه و دلیل حضور گردشگران را ظرفیت مهماننوازی مردم این استان دانست و گفت: امیدواریم با واکسیناسیون عمومی و ریشهکنی ویروس کرونا شاهد حضور دوباره گردشگران در این استان باشیم.
جلالزایی بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان یک استان پرجاذبه است و امروز در سبد گردشگری مردم کشور قرار دارد، اما با توجه به وسعت آن هنوز بسیاری از جاذبههای استان برای مردم و حتی شهروندان استان ناشناخته است.
وی گفت: امسال بیشتر تلاش بر روی تکمیل زیرساختها و نیز معرفی ظرفیتهای استان بوده، بیبدیلبودن بعضی از جاذبههای استان باعث شد گردشگرانی حتی در ایام کرونا به این استان سفر کنند که اغلب این گردشگران به شهرستان چابهار سفر کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان افزود: سفر به استان سیستان و بلوچستان به واسطه مسافت طولانی استان جز سفرهای گران محسوب میشود و گرانترین مسیر پروازی کشور نیز متعلق به این استان است، به همین منظور تقویت بومگردیها را در اولویت قرار دادیم و اقدامات دیگری در راستای ارائه بستههای سفر ارزان نیز در دستور کار قرار دادیم.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیتهای خوب این استان و افزایش حضور گردشگران، این انگیزه را برای ما بوجود آورده تا با همافزایی با مردم و مسئولان نسبت به توسعه زیرساختها اقدامات بیشتری را برنامهریزی کنیم.