مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان:
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان، دومین جشنواره فرهنگی گردشگری نواسه وبود رستم با همکاری موسسه رادمردان و با حضور سنجرانی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل، اعضای شورای اداری و اصحاب فرهنگ و هنر این شهرستان در سالن فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زابل برگزار شد.
علیرضا جلالزایی در این جشنواره اظهار کرد: باتوجه به سوابق فرهنگی و اجتماعی مردم منطقه در سالیان گذشته باید با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود، فرهنگ، تمدن و گذشته پرافتخارمان را به فرزندان و جوانان خویش معرفی کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان افزود: در کنار سابقه تاریخی و تمدن کهن منطقه سیستان، افتخارات زیادی در کارنامه مردم این منطقه ثبت شده و از جمله آنها خودداری از لعن علی (ع) در تاریخ بود و در اغتشاشات اخیر نیز شاهد بودیم که مردم این دیار بار دیگر تاریخ را رقم زده، از سب علی زمانه (مقام معظم رهبری مدظله العالی) اجتناب کردند و هیچگونه ناآرامی و اغتشاشی در منطقه رخ نداد.
وی گفت: این موضوع نشاندهنده فرهنگ و تمدن غنی این مردمان است که در شجاعت و دلیری همان نوادگان رستماند بنابراین باید به آنها افتخار کنیم و قدرشان را بدانیم.
گفتنیاست؛ در این جشنواره که با هدف معرفی و تجلیل از نخبگان منطقه و نیز ترویج فرهنگ پهلوانی و ایثارگری برگزار شد، برنامههای متنوعی از جمله موسیقی سنتی، شعرخوانی، تجلیل از خانواده شهدا، ورزشکاران و هنرمندان منطقه به اجرا گذاشته شد.