با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان؛ گردشگری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت عید سعید غدیرخم در زاهدان با مشارکت این نهاد خبر داد. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت عید سعید غدیرخم در زاهدان با مشارکت این نهاد خبر داد. 

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
یک‌شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۱۱۸۲ بازدید

با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان؛

همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت عید سعید غدیرخم در زاهدان برگزار می‌شود

به گزارش اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، علیرضا جلالزایی اظهار داشت: همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی به مناسبت گرامیداشت عید سعید غدیرخم، از مرقد شهدای گرانقدر شهر زاهدان تا کهف الشهداء این شهر برگزار می‌شود.

او افزود: این همایش با هدف ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و تجدید بیعت با امام عصر (عج)، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب همزمان با روز عید سعید غدیر خم، برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با اشاره به برپایی یک سیاه چادر در طول مسیر پیاده روی، ادامه داد: تهیه بسته صنایع دستی جهت اهدای جوایز، برگزاری جشنواره غذاهای بومی ومحلی، به تصویر کشیدن حجاب در قالب پوشش سنتی زنان و مردان سیستانی و بلوچستانی و برگزاری مسابقه قربان تا غدیر با بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی را از دیگر اقدامات این اداره‌کل در برگزاری همایش عنوان کرد.

گفتنی است این همایش روز جمعه مورخ ۱۶ تیرماه ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه برگزار خواهد شد.


انتهای خبر/

با ما در فضای مجازی همراه باشید 👇👇

🌐وبسایت
www.chht-sb.ir

🌐اینستاگرام
instagram.com/sb_cthh

🌐توییتر
twitter.com/sb_cthh

🌐آپارات
aparat.com/sb_cthh

🌐روبیکا
rubika.ir/visit_Sb

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image