سیاه چادر میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان پذیرای دوستداران اهل بیت در مسیر پیاده روی ۳ کیلومتری  عیدغدیر خم گردشگری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: در مسیر همایش بزرگ پیاده روی به مناسبت گرامیداشت عید سعید غدیرخم از دوستداران امامت و ولایت در سیاه چادر نصب شده توسط این اداره کل استقبال شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: در مسیر همایش بزرگ پیاده روی به مناسبت گرامیداشت عید سعید غدیرخم از دوستداران امامت و ولایت در سیاه چادر نصب شده توسط این اداره کل استقبال شد.

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
پنج‌شنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵  ۰ نظر   ۸۸۰ بازدید

سیاه چادر میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان پذیرای دوستداران اهل بیت در مسیر پیاده روی ۳ کیلومتری  عیدغدیر خم



به گزارش اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، علیرضا جلالزایی در این مراسم با اشاره به واقعه تاریخی عید غدیر اظهار داشت: واقعه غدیر از مهم‌ترین وقایع تاریخ اسلام است که در آن، پیامبر اسلام(ص) هنگام بازگشت از حجة الوداع در ۱۸ ذی‌الحجه سال دهم قمری در غدیر خم، امام علی(ع) را به عنوان جانشین خود معرفی کرد.

او هدف از برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های عید غدیرخم را روشنگری و واکاوی در مفهوم ولایت دانست و افزود: برگزاری چنین مراسماتی سبب علاقه، مودت به امامت، ولایت‌پذیری و قرارگرفتن در مسیر کمال و سعادت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در مراسم پیاده‌روی امروز این اداره کل با نصب یک سیاه چادر علاوه بر استقبال از دوستداران امامت و ولایت با برگزاری جشنواره غذاهای محلی، عرضه صنایع دستی به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با نمایش پوشاک سنتی مردان و زنان سیستانی و بلوچستانی پرداخت.

او تاکید کرد: این همایش با هدف ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و تجدید بیعت با امام عصر (عج)، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب همزمان با روز عید سعید غدیر خم، برگزار شد.

جلالزایی بیان کرد: تهیه بسته صنایع دستی جهت اهدای جوایز، برگزاری مسابقه ازقربان تا غدیر با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و برگزاری مسابقه در محل برپایی سیاه چادر از دیگر اقدامات این اداره‌کل در برگزاری همایش بود.

گفتنی است در این پیاده‌روی سه کیلومتری که از مرقد شهدای گرانقدر شهر زاهدان تا کهف الشهداء این شهر با حضور پرشور مردم برگزار شد با پخت سوغات محلی شامل: کلوچه، چلبک و قتلمه توسط یکی از صنعتگران از شرکت کنندگان در مسیر، پذیرایی به عمل آمد.

انتهای خبر/

با ما در فضای مجازی همراه باشید 👇👇
🌐وبسایت
www.chht-sb.ir
🌐اینستاگرام
instagram.com/sb_cthh
🌐توییتر
twitter.com/sb_cthh
🌐آپارات
aparat.com/sb_cthh
🌐روبیکا
rubika.ir/visit_Sb

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image