به گزارش روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان، جلسه شورای معاونین اداره کل با حضور مدیر کل، ذیحساب، معاونین و فرمانده محترم یگان حفاظت استان در خصوص اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای برگزار شد.
در این جلسه مدیر کل میراثفرهنگی ضمن خیر مقدم و تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام محرم به معاونین با توجه به فرصت اندک باقی مانده تا پایان سال مالی نسبت به هزینه کرد به موقع و صحیح اعتبارات طبق قوانین و مقررات تاکید کردند.
معاونین نیز نسبت به ارائه گزارش اقدامات انجام شده در خصوص اعتبارات و اقدامات آتی در حوزه مربوطه اقدام کردند.
در پایان جلسه فرمانده محترم یگان حفاظت درخواست هایی را مبنی بر پیش بینی اعتبارات برای تهیه لباس متحد الشکل نیروهای یگان حفاظت سطح استان را مطرح نمودند.
انتهای خبر/
با ما در فضای مجازی همراه باشید 👇👇
🌐وبسایت
www.chht-sb.ir
🌐اینستاگرام
https://instagram.com/sb_cthh
🌐توییتر
twitter.com/sb_cthh
🌐آپارات
aparat.com/sb_cthh
🌐روبیکا
rubika.ir/visit_Sb