۱۴۶ اثر ملموس در راسک ثبت ملی شد/ بهره مندی ۵۶۰ صنعتگر از تسهیلات میراث فرهنگی گردشگری

  رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان راسک گفت: با اقداماتی که در دولت‌های مختلف در حوزه میراث‌فرهنگی انجام شده ۵۶۰ صنعتگر در این شهرستان از تسهیلات کم بهره استفاده کردند.

  رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان راسک گفت: با اقداماتی که در دولت‌های مختلف در حوزه میراث‌فرهنگی انجام شده ۵۶۰ صنعتگر در این شهرستان از تسهیلات کم بهره استفاده کردند.

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲  ۰ نظر   ۷۵ بازدید

۱۴۶ اثر ملموس در راسک ثبت ملی شد/ بهره مندی ۵۶۰ صنعتگر از تسهیلات میراث فرهنگی

🌐دولت مردم؛ کارآمدی و پیشرفت عادلانه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷هفته دولت گرامی باد
🌐روایت پیشرفت؛

به گزارش روابط‌ عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، خلیل نبات زهی در جلسه شورای اداری شهرستان راسک که صبح امروز یکشنبه در چهارمین روز از هفته دولت تحت عنوان "دولت مردم؛ کارآمدی و پیشرفت عادلانه" در سالن جلسات این اداره برگزار شد، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: ۲۲ اثر تاریخی، فرهنگی،طبیعی و صنایع دستی شامل هشت قلعه خشتی، ۱۲ منطقه نمونه گردشگری و دو رشته سوزن دوزی و حصیربافی هستند.

او افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۱۴۶ اثر ملموس این شهرستان در فهرست ملی به ثبت رسیدند که ثبت این آثار علاوه بر اینکه منجر به جذب گردشگر و توریسم و توسعه گردشگری فرهنگی می‌شود، شان و جایگاه فرهنگی استان و کشور را در بین سایر کشورها ارتقا می‌دهد.

این مسئول ادامه داد: با ارائه خدماتی که طی این سالیان در حوزه میراث‌فرهنگی انجام شده اولویت کارها حمایت از صنعتگران و فعالان در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بوده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی راسک ادامه داد: در این زمینه در راستای حمایت از فعالان و صنعتگران میراث‌فرهنگی علاوه بر ارائه تسهیلات کم‌بهره مشاغل خانگی، برگزاری دوره‌های آموزشی و صدور گواهینامه مهارتی نیز در اولویت کارها قرار داشته است.

نبات زهی با بیان اینکه صنعتگران و علاقمندان به هنرهای صنایع دستی در این شهرستان در چهار رشته صنایع‌دستی مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: علاقمندان به هنرهای صنایع دستی در رشته های سوزن دوزی، حصیربافی، سکه دوزی و زیورآلات سنتی آموزش های لازم را فرا گرفته اند و پس از پایان دوره ها گواهینامه های مهارتی اخذ کرده اند.

او گفت: پرداخت تسهیلات برای هنرمندان سوزن دوزی، ساخت سرویس های بهداشتی بین راهی، ساخت دو واحد مجتمع خدماتی بین راهی و شناسایی ۱۲ منطقه نمونه گردشگری از جمله اقدامات شاخص طی دو سال اخیر به شمار می رود.

گفتنی است بازدید از کارگاه‌های صنایع‌دستی، غبارروبی مزار شهدا، تکریم خانواده معظم شهدا، همراهی با فرماندار مبنی بر افتتاح پروژه ها و شرکت در برنامه های بخش های تابع شهرستان در بخش مرکزی، پیشین و پارود و همچنین تجلیل از کارمند نمونه از جمله برنامه های در دستور کار طی هفته دولت است.

با ما در فضای مجازی همراه باشید 👇👇

🌐وبسایت
www.chht-sb.ir
🌐اینستاگرام
https://instagram.com/sb_cthh
🌐توییتر
twitter.com/sb_cthh
🌐آپارات
aparat.com/sb_cthh
🌐روبیکا
rubika.ir/visit_Sb

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image