مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان از فعالیت۳۸مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در استان به منظور ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران در ایام اجرای طرح نوروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ایوب کرد گفت: در ایام اجرای طرح نوروزی، ۳۸ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی هستند.
مدیر کل راهداری وحمل و نقل جادهای سیستان وبلوچستان ادامه داد: با توجه به بعد مسافت بین شهرهای استان و نیاز به استراحت رانندگان برای سفر ایمن در ایام نوروز، این مجتمعها با هدف تسهیل در رفاه عمومی و بهبود خدماترسانی در مسیرهای تردد، به استقبال مهمانان نوروزی میروند.
او تصریح کرد: به منظور نظارت بر کیفیت خدمات ارائه شده در این مجتمعها، کمیتهای متشکل از نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای، شرکت نفت، دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، ستاد اقامه نماز و اماکن در ایام اجرای طرح نوروزی به صورت روزانه از این مجتمعها بازدید خواهد کرد و هدف از این بازدیدها، اطمینان از رعایت استانداردها و ارائه خدمات بهینه به مسافران است.
کرد با اشاره به اهمیت سفرهای نوروزی و افزایش تردد در این ایام، از مسافران خواست در صورت مشاهده تخلف در مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی مراتب را از طریق سامانه ۱۴۱ به این اداره کل اطلاع دهند.