نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی در میرجاوه برگزار شد گردشگری

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه گفت: نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با حضور مسئولان و اهالی روستای تمیز شهرستان در بوم گردی حاجی عظیم برگزار شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه گفت: نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با حضور مسئولان و اهالی روستای تمیز شهرستان در بوم گردی حاجی عظیم برگزار شد.

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۱۲۰ بازدید

نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی در میرجاوه برگزار شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه گفت: نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با حضور مسئولان و اهالی روستای تمیز شهرستان در بوم گردی حاجی عظیم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، عبدالله کرد بیان کرد: جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی روز یکشنبه ۴ خردادماه توسط اداره کل شیلات آب‌های داخلی استان و با همکاری ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش و فرمانداری شهرستان برگزار شد و در پایان مراسم از برترین غذاها با اهدای هدیه تقدیر شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی نسل جوان با شیوه پخت غذاهای سالم و سنتی و اجتناب از مصرف غذاهای ناسالم برگزار شد و بیش از ۳۰ نوع غذای محلی متنوع به نمایش گذاشته شد.

او ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیت بسیار زیادی در گردشگری خوراک دارد که برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند در معرفی این شاخصه استان کمک شایانی کند.

نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی در میرجاوه برگزار شد

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image