رئیس یگان حفاظت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در راستای جلب مشارکتهای همگانی در دبیرستان دخترانه ستایش زاهدان حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، رئیس یگان حفاظت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان و رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زاهدان صبح امروز در دبیرستان دخترانه ستایش زاهدان حضور یافتند.
در ادامه جلسات و تعامل با اقشار مختلف جامعه و جلب مشارکتهای همگانی و استفاده از این ظرفیت در حفظ و نگهداری از میراث فرهنگی، فرمانده یگان حفاظت به همراه رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زاهدان در دبیرستان دخترانه زاهدان حضور یافتند.
در این جلسه علی اکوان اظهار کرد: نقش دانش آموزان که قشر عظیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند و به نوعی آینده سازان مملکت هستند بسیار تاثیر گذار است.
رئیس یگان حفاظت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: نمونه بارز همکاری دانش آموزان با پلیس، برنامه همیار پلیس بود که بسیار خوب در جامعه جواب داد و انتظار میرود تا در موضوع حفاظت از میراث فرهنگی هم همین حساسیت و همکاری وجود داشته باشد.
وی در ادامه ارتباط بین گردشگری و حفاظت میراث فرهنگی دا برای دانش آموزان تبیین کرد و افزود: هرچه ما از آثار و مواریث تمدنی و فرهنگی خود بهتر مراقبت کنیم اشتیاق گردشگران برای سفر به استان سیستان و بلوچستان بیشتر میشود.
در پایان به تعدادی از دانش آموزان از طرف اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان بسته های فرهنگی اهدا شد.
انتهای پیام/مقیمی