معاون برنامه ریزی و مشارکتهای مردمی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان: آموزش مردم سیستان و بلوچستان از لحاظ فرهنگی برای پذیرش گردشگران اولویت اصلی است گردشگری

معاون برنامه ریزی و مشارکتهای مردمی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان: آموزش مردم سیستان و بلوچستان از لحاظ فرهنگی برای پذیرش گردشگران اولویت اصلی است

معاون برنامه ریزی و مشارکتهای مردمی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان: آموزش مردم سیستان و بلوچستان از لحاظ فرهنگی برای پذیرش گردشگران اولویت اصلی است

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۲۵۰۴ بازدید

معاون برنامه ریزی و مشارکتهای مردمی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان: آموزش مردم سیستان و بلوچستان از لحاظ فرهنگی برای پذیرش گردشگران اولویت اصلی است

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، احمد شیخی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی اظهار کرد: باید یک همگرایی بین ذی نفعان گردشگری خصوصی و دولتی و مردم محلی و سایر ارگان های مرتبط بوجود بیاوریم تا بتوانیم چرخ گردشگری را در استان سیستان و بلوچستان به حرکت در بیاوریم.

معاون برنامه ریزی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری سیستان و بلوچستان افزود: صنعت گردشگری به تمام ارگان های دولتی و مردم محلی ربط دارد و چرخ این صنعت می تواند بر پایه میراث فرهنگی و یا مردم محلی بچرخد.

این مسئول ادامه داد: درآمد گردشگری به لایه های اجتماعی جامعه وارد میشود بنابراین همه نهادها باید روی کار بیایند.
ظرفیت آگاهی در بین مسئولین شهرستان ها و مردم محلی کافی نیست و باید به بجث آموزش در بین مردم محلی پرداخته و آنها را آگاه کنیم.

وی گفت: ما گردشگرانی با فرهنگ متفاوت خواهیم داشت بنابراین باید جامعه را آماده کنیم تا بتوانند پذیرای آنها باشند و از درآمد گردشگری بهره ببرند.

شیخی بیان کرد: کارهای خوبی در زمینه گردشگری صورت گرفته اما کافی نیست و باید به سمت برنامه ریزی در خارج از فضای اداره برویم.

معاون برنامه ریزی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: آموزش مردم محلی و برگزاری کارگاها های آموزشی می تواند در جذب گردشگر و شناساندن فرهنگ جامعه به آنها و کسب درآمد برای مردم محروم بسیار مفید باشد.

این مسئول ادامه داد: مرز سیستان و بلوچستان به دلیل همسایگی با دو کشور افعانستان و پاکستان یک مرز امنیتی است ولی ما می توانیم با صنعت گردشگری مرز اینجا را مرز آمد و رفت تبدیل کنیم و فرصتی بسازیم تا مردم بیشتر به سمت کسب و کار آینده دار بروند.

وی در شرایط فعلی مشکل اصلی زیرساختهای اصلی کشور را بحث منابع انسانی دانست و گفت: ما باید بازار هدف ما ن را مشخص کنیم و بخش خصوصی و توراپراتور ها را فعال کنیم.

شیخی با اشاره به اینکه بزرگترین اتاق خانه مردم سیستان و بلوچستان اتاق مهمان خانه است بیان کرد: اگر مردم بدانند که می توانند از گردشگری سود ببرند، می تواند مهمانخانه هاشان را در اختیار پذیرایی از گردشگران بگذارند.

معاون برنامه ریزی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: همانطور که بسیاری از گردشگران سفر می کنند اما به هتل نمی روند و به دنبال اقامتگاه های محلی هستند باید به مردم آموزش دهیم تا بدون هیچ تغییری در اقامتگاه های محلی آنها را در اختیار گردشگران قرار دهند و از درآمد آن نیز بهره مند شوند.


این مسئول عنوان کرد: حتی اگر هتل پنج ستاره هم ایجاد کنیم گردشگران بیشتر به دنبال اقامتگاه های محلی هستند تا با فرهنگ و آداب و رسوم مردم منطقه آشنا شود.
وی یادآور شد: ساخت هتل های پنج ستاره در شرایط کنونی ضروری نیست بلکه آموزش و آماده کردن مردم این منطقه از لحاظ فرهنگی برای پذیرش گردشگران اولویت اصلی است.

شیخی عنوان کرد: بعد از رسیدن به جایگاه مطلوب در زمینه آموزش و با لمس اقتصاد گردشگری در بین مردم، طبیعتا سرمایه گذار جذب می شود و تاسیس هتلهای بزرگ و سایر زیرساختها صورت میگیرد.

معاون برنامه ریزی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در رابطه با رشد صنعت گردشگری در استان، اولویت اصلی بسیج مردم محلی است و با برگزاری کارگاه آموزشی می توانیم به مردم آموزش دهیم تا با حفظ فرهنگ خود موجب رشد این صنعت و پیشرفت جامعه شوند.

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image