به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ،مجتبی میرحسینی معاون گردشگری استان با اشاره به اینکه سفر دریایی چابهار مسقط در حال انجام هست افزود:تسهیل در ساخت شناورهای دریایی و توسعه صنایع دریایی در سطح کشور در حال برنامه ریزی و اجرا است و
استان سیستان و بلوچستان با در اختیار داشتن تنها بندر اقیانوسی ایران امکان ارتباط با آبهایی آزاد را دارد و با توجه به ظرفیت کشور های حاشیه اقیانوس هند از اولویت ویژه ای برای توسعه گردشگری دریایی برخوردار است.
معاون گردشگری اعلام کرد:این آمادگی توسط صندوق توسعه صنایع دریایی وجود دارد تا به افراد متقاضی در حوزه شناورهای سبک و سنگین دریایی تسهیلات ارزان قیمت و کم بهره اعطا نماید.
میرحسینی بیان کرد:چابهار و کنارک یک فرصت مناسب برای سرمایه گذاران در حوزه گردشگری دریایی است تا با بهره گیری از تسهیلات کم بهره صندوق توسعه صنایع دریایی بتوانند از ظرفیت تاکسی شناور و سایر شناورهای تفریحی استفاده نمایند.
وی با تصریح بر اینکه نخستین فروند تاکسی شناور به همت صنایع کشتی سازی شهید تمجیدی ساخته خواهد شد، گفت: این امر فرصت مناسبی برای گردشگری دریایی در سیستان و بلوچستان و استانهای ساحلی است که با حمایت های دولت و ورود جدی بخش خصوصی به نتیجه مطلوب برسد.
معاون گردشگری گفت: موج سواری از جمله ورزشهای آبی است که فقط در سواحل مکران امکان انجام این ورزش مفرح می باشد این موضوع سالانه گردشگران زیادی را به چابهار می کشاند
این مسئول بیان کرد:استفاده صحیح و کارشناسی از این ظرفیت ها باعث افزایش تولید و ایجاد اشتغال در بخش گردشگری خواهد شد که ایجاد اشتغال از جمله اهداف مهم توسعه گردشگری است و گردشگری دریایی ظرفیت های قابل توجهی برای فراهم آوردن اشتغال پایدار در منطقه را دارد.
معاون گردشگری با اعلام تفاهم اولیه برای ورود کشتی های کروز به مقصد ایران در اجلاس اندونزی و تصویب قطعی آن در اجلاس سال آینده وزرای گردشگری کشور های عضو،ابراز امیدواری کرد :سیستان و بلوچستان در آینده نزدیک دروازه ورودی گردشگران خارجی به ایران خواهد بود بنابراین انجام تبلیغات هدفمند، آموزش و ایجاد زیرساخت ها ،لازمه توسعه پایدار استان بر محور گردشگری می باشد.