معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: گردشگری و صنایع دستی دو صنعت مکمل یکدیگرند.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان مجتبی میرحسینی با بیان اینکه صنایع دستی علاوه بر معرفی فرهنگ و هویت مناطق مختلف باعث ایجاد اشتغال پایدار خواهد بود اظهار کرد: صنایع دستی ظرفیت ویژه ای برای توسعه جهانگردی می باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به اینکه بخشی از درآمد کشور از طریق جذب گردشگر تامین می شود، افزایش کیفیت محصولات صنایع دستی و بهبود وضعیت اقتصادی فعالان این عرصه علاوه بر اینکه باعث افزایش شهرت شهرهای تولیدکننده صنایع دستی فاخر میشود با جذب گردشگر بیشتر سبب رونق اقتصادی مناطق مختلف خواهد شد.
این مسئول ادامه داد: ویژگی های منحصر به فرد صنایع دستی باعث شده که هم کشورهای در حال توسعه و هم کشورهای پیشرفته توجه خاصی نسبت به آن در برنامه های اقتصادی و اجتماعی خود داشته باشند.
وی گفت: ارتباط نزدیک و تنگاتنگی بین صنایع دستی و صنعت گردشگری وجود دارد لذا توجه به این بخش می تواند به رشد گردشگری و جذب توریسم نیز بیانجامد.
میرحسینی بیان کرد: این دو صنعت به صورت مکمل هم عمل میکنند و بر رشد یگدیگر بسیار تاثیرگذارند بنابراین توسعه هر دو صنعت به صورت هدفند حائز اهمیت است.
معاون گردشگری در پایان خاطر نشان کرد: نباید به صنایع دستی به عنوان یک کالای تزیینی نگاه کنیم بلکه وقتی تولید محصولات زیبای صنایع دستی با ذوق و هنر ایرانیان در شهرهای مختلف آمیخته می شود آثاری پدیدار می شود که نگاه جهانیان را به خود خیره می کند و فرصتی ایجاد میکند تا از این طریق بتوانیم با فرهنگسازی مناسب و صحیح ابتدا در زندگی خودمان عامل به استفاده از محصولات صنایع دستی باشیم و سپس برای جذب نگاه جهانی با افزایش تولید محصولات با کیفیت به حضور گسترده گردشگران و انتقال فرهنگ و هنر چندین هزارساله سرزمینمان به صادرات هدفمند نیز بیاندیشیم.
انتهای پیام