رئیس میراث فرهنگی چابهار: گردشگری

به زودی مرمت قله پرتقالی‌ها آغاز خواهد شد

به زودی مرمت قله پرتقالی‌ها آغاز خواهد شد

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵  ۰ نظر   ۳۷۳۵ بازدید

رئیس میراث فرهنگی چابهار:


رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار گفت: در حال حاضر مرمت ساختمان پست و گمرک در حال انجام است و در آینده نزدیک مرمت قلعه پرتغالی‌ها را خواهیم داشت.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، محمدسعید سایگانی اظهار کرد: با وجود گرمای هوا تورهای و جشنواره‌های کمتر در این شهرستان برگزار می‌شود اما تورهای ورزشی از جمله تور موج سواری در این ایام در شهرستان چابهار در حال برگزاری است.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار افزود: به زودی برگزاری مسابقات کشتی بین‌المللی جام یادگار امام را در چابهار خواهیم داشت.

این مسئول ادامه داد: در زمینه طرح اوقات فراغت برنامه‌های مشترکی با هلال احمر و اداره ارشاد اسلامی چابهار برگزار می‌کنیم.

وی گفت: علاوه بر کلاس‌های همیشگی بخش خصوصی در سطح شهر با همکاری ادارات کمیته امداد، بنیاد شهید و ارشاد اسلامی به طور مشترک کلاس هایی در رشته های حصیربافی، سکه دوزی، سوزن دوزی و سفال برگزار خواهیم کرد.

سایگانی خاطرنشان کرد: در حوزه مرمت نیز مرمت ساختمان پست و گمرک در حال انجام است و در آینده نزدیک مرمت قلعه پرتغالیها را خواهیم داشت.
انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image