معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گردشگری

 گردشگری در سیستان و بلوچستان نیازمند برنامه ریزی دقیق است

 گردشگری در سیستان و بلوچستان نیازمند برنامه ریزی دقیق است

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
یک‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۲۲۱۴ بازدید

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان


سیستان و بلوچستان، استان وسیعی است و در یک برنامه ریزی کوتاه مدت نمیگنجد، بنابراین باید با دقت بیشتری برنامه ریزی کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، علی اصغر جمشیدنژاد در جلسه ستاد خدمات سفر در استانداری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سیستان و بلوچستان، استان وسیعی است و در یک برنامه ریزی کوتاه مدت نمیگنجد، بنابراین باید با دقت بیشتری برنامه ریزی و به برگزاری برنامه های عمومی تر پرداخته شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: باید اقداماتی انجام دهیم و تورهای متفاوتی با اهداف متفاوت از جمله جذب گردشگر، برگزاری همایش ها و جشنواره ها و برگزاری برنامه های عمومی تر تعریف کنیم.
این مسئول با بیان اینکه باید تورهای متفاوتی را مانند اردوهای دانشجویی و دانش آموزی برگزار کنیم، ادامه داد: جشنواره اقوام و برگزاری مسابقات کشتی آزاد در چابهار یک قدرت نمایش است تا سیستان و بلوچستان را به جامعه علاقمند معرفی کنیم.

در این جلسه کامبیز مشتاق گوهری با بیان اینکه سال 96 سال گردشگری سیستان و بلوچستان است و بدلیل شعاری که داریم باید تابستان متفاوتی را رقم بزنیم، اظهار کرد: زمان اجرای طرح تابستانه در این استان، از تاریخ 1 تیرماه 96 لغایت 1 شهریورماه 96 می باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: شاید در تابستان به اندازه نوروز مسافر نداشته باشیم اما در مجموع پیش بینی می شود که میزان مسافران بیشتری نسبت به سالهای گذشته به سیستان و بلوچستان سفر کنند.
این مسئول ادامه داد: توسعه گردشگری با رویکرد اقتصاد مقاومتی از ماموریت های مهم و پایه دولت و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مقیاس ملی و سطوح استانی است.
وی گفت: در مقصد گردشگری آنچه که اهمیت دارد جاذبه، امکانات و خدمات تسهیلات عمومی، دسترسی ها، منابع انسانی آگاه و متخصص در زمینه گردشگری، تابلوهای راهنما در مسیر گردشگر و غیره می باشد.
مشتاق گوهری به برگزاری برنامه های ویژه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان برای رونق فعالیت های گردشگری و تحقق اهداف در تابستان 96 اشاره و اظهار کرد: برگزاری جشنواره های تک مکانی و تک زمانی و برگزاری ورزشهای آبی چابهار از جمله این برنامه ها هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: افزایش شهرت استان در سطح ملی، نصب تابلوهای اطلاع رسانی، معرفی مناطق گردشگری، برنامه ریزی تبلیغات ممنوع متناسب با بازارهای داخلی و خارجی و آموزش راهنمایان گردشگی شاغلین حوزه گردشگری و جوامع محلی به منظور توانمندسازی فعالان گردشگری استان از دیگر برنامه ها برای رونق گردشگری و تحقق اهداف در تابستان 96 است.
این مسئول ادامه داد: امروز بالغ بر 58 اقامتگاه بومگردی در سیستان و بلوچستان داریم که این به جذب گردشگر به استان کمک می کند.
انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image