رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میرجاوه از آغاز فصل جدید مرمت ساختمان شهربانی سابق میرجاوه
خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، عبدالله کرد اظهار کرد: فصل جدید مرمت ساختمان شهربانی سابق میرجاوه از 24 تیرماه امسال به صورت امانی آغاز شده است.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میرجاوه همچنین از بازدید مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان از ظرفیت های گردشگری شهرستان میرجاوه خبر داد و افزود: صندوق کارآفرینی امید نیز تسهیلاتی را برای متقاضیان ساخت اقامتگاه های بومگردی و مجتمع گردشگری و صنعتگران صنایع دستی استان در نظر گرفته که با توجه به نوع طرح و پروژه پرداخت می کند.
این مسئول ادامه داد: تسهیلات صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان به متقاضیان اقامتگاه های بومگردی و مجتمع های گردشگری و نیز صنعتگران از 10 میلیون تا 100 میلیون تومان می باشد.
انتهای پیام