به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، درویش نارویی اظهار کرد: روستای کلپورگان دارای ظرفیت های زیادی است که این ظرفیت ها برای جلب نظر نمایندگان و داوران شورای جهانی صنایع دستی مهم میباشد.
فرماندار سراوان افزود: امکانات برای تسهیل سفر نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی فراهم شده و مردم نیز بسیار علاقه مندند و با توجه به اینکه این قضیه دارای ابعاد جهانی میباشد مردم استقبال خوبی کردند.
این مسئول ادامه داد: از همه ظرفیت های منطقه از جمله ظرفیت های هنری، ادبی و اساتید دانشگاه، نویسندگان و غیره برای استقبال از نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی استفاده شده است.
وی با بیان این که سفال در این منطقه خانگی هست و مخصوص موزه نیست، گفت: ویژگی بارز سفال این منطقه این است که تولید آن توسط بانوان صورت می گیرد و رده های مختلف سنی درگیر تولید سفال میباشند، به این دلیل مورد توجه جدی نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی قرار گرفته است
نارویی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تمهیدات و بسترسازی که صورت گرفته و با استقبال مردم و فرهیختگان این منطقه از موضوع جهانی شدن روستای کلپورگان، شاهد تایید ارزیابان و ثبت جهانی این روستا باشیم.
انتهای پیام