بازدید مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان گردشگری

بازدید مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان

بازدید مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۲۲۸۵ بازدید

بازدید مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، کامبیز مشتاق گوهری در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان و دیدار با خبرنگاران این مرکز با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران با حضور در صحنه های مختلف نقش مهمی در انعکاس واقعیت ها به جامعه خویش بر عهده دارند.

وی ادامه داد: در گذشته نه چندان دور آگاهی مردم کشور بر اساس تحلیل و روایت های بیگانگان بود اما امروز تعداد زیادی از علاقه مندان حوزه رسانه رسالت اطلاع رسانی و معرفی هر منطقه را برعهده دارند که این تلاش‌ها قابل تقدیر است.

این مسئول ادامه داد: تلاش ما برای آگاهی و قرار گرفتن در مسیر اخبار و اطلاعات یک پیشینه طولانی دارد به گونه ای که کاغذ اخبار نخستین نشریه ایرانی است که در خاورمیانه به نشر رسید.

وی گفت: رویکرد میراث فرهنگی استان بهره مندی از رویه انتقادی جراید است و در این زمینه هیچ سقفی را نمی شناسد.

مشتاق گوهری تاکید کرد: باید کمک کرد تا روحیه انتقادی در جامعه گسترش یابد و در این میان رسانه ها بیشترین نقش را دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان از خبرنگاران خواست تا می توانند دانش خود را افزایش دهند و روزنامه نگاری دانش پژوهی و میدانی را با حضور در صحنه و اطلاعات کسب شده توسعه دهند.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image