مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت مهمان نوازی مردم سیستان و بلوچستان کمک می کند تا بتوانیم پیش قراول گردشگری در کشور باشیم.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در پیش از خطبه های نماز جمعه اهل سنت مسجد عثمانیه زاهدان در دومین روز از هفته دولت اظهار کرد: در چهل سال گذشته اقدامات مثبتی در زمینه بهداشت و آموزش صورت گرفته است.
کامبیز مشتاق گوهری با اشاره به این که یکی از دستاوردهای مهم آموزش بوده که در تمامی سطوح قابل دسترسی است، افزود: مراکز آموزشی و دانشگاه ها بسیار گسترده شدند به طوری که در هر شهر استان سیستان و بلوچستان 4 دانشگاه وجود دارد.
این مسئول ادامه داد: در حوزه هواپیمایی مشکلات زیادی داشتیم که دولت یازدهم با خروج از تحریم بیش از 200 هواپیما خریداری کرد.
وی با اشاره به این که یکی از اتفاقات مهم و موفق، خروج بلوچستان از خط قرمز گردشگری بوده، گفت: گردشگری اشتغال مستقیم دارد و مهمان نوازی مردم سیستان و بلوچستان کمک می کند تا این استان پیش قراول گردشگری در کشور باشد.
گوهری بیان کرد: با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی توسعه قابل توجهی داشتیم گفت: در نخستین روز از هفته دولت بزرگترین بازار صنایع دستی کشور در زاهدان با حضور استاندار و مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی افتتاح شد.
انتهای پیام