معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: در 6 ماهه نخست امسال صنعتگران سیستان و بلوچستان در 12 نمایشگاه ملی و 2 نمایشگاه بین المللی صنایع دستی حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، بهروز عیسی زهی اظهار کرد: حوزه صنایع دستی شامل 3 بخش آموزش، توسعه و ترویج، بخش حمایت از تولید و بخش بازرگانی است و با توجه به وجود این 3 بخش، در 6 ماهه نخست امسال فعالیت های زیادی در این حوزه صورت گرفته است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: در بخش آموزش، آموزش رشته های صنایع دستی را در شهرستان های مختلف استان داشتیم و در کنار آموزش کوتاه مدت که هر سال اجرا می شود، دوره هایی به عنوان آموزش شاغلان صنایع دستی تعریف کردیم که شامل صنعتگرانی می شود که قبلا آموزش های کوتاه مدت و دوره های مقدماتی و پیشرفته را دیدند و مجوزهای صنایع دستی را گرفتند.
این مسئول با بیان اینکه دوره هایی پیش بینی کردیم تا در کیفیت محصولات تولیدی آنها تاثیر خوبی داشته باشد، ادامه داد: یکی از این دوره ها، دوره آموزشی شاغلین در رشته سنگ و گوهرشناسی بود که در اردیبهشت و خردادماه امسال در زابل برگزار شد.
وی گفت: در بخش توسعه و ترویج، کاندیداتوری روستای کلپورگان بود که ناظران و داوران خارجی سازمان جهانی صنایع دستی به این استان سفر و از روستای کلپورگان بازدید به عمل آوردند.
عیسی زهی بیان کرد: فرآیند جهانی شدن سفال کلپورگان در حال انجام است تا با این حرکت، این روستا جهانی شده و به جایگاه واقعی خودش برسد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، در بخش حمایت از تولید به راه اندازی خانه صنایع دستی بخش دامن شهرستان ایرانشهر اشاره کرد و افزود: راه اندازی کارگاه رنگرزی سنتی شهرستان زابل با اعتباری بالغ بر 50 میلیون تومان و نیز راه اندازی کارگاه سفال بهزیستی کلپورگان از دیگر فعالیت ها در این بخش میباشد.
این مسئول ادامه داد: در بخش بازرگانی شرکت در نمایشگاه هلند و فلورانس ایتالیا از فعالیت های دیگر حوزه صنایع دستی است.
وی به شرکت در 12 نمایشگاه سراسری صنایع دستی کشور اشاره کرد و گفت: احداث بازارچه دائم تنگه سرحه در نیکشهر و بازارچه ملک در زاهدان، راه اندازی 18 بازارچه نوروزی در شهرستانها و یک بازارچه موقت در ماه مبارک رمضان در زاهدان، راه اندازی 6 فروشگاه صنایع دستی در سطح استان و افتتاح بزرگترین بازار دائم صنایع دستی کشور در زاهدان از دیگر فعالیت هایی است که در 6 ماهه نخست امسال صورت گرفته است.
انتهای پیام