به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی در دبیرستان امام حسین زاهدان اظهار کرد: پنجم مهرماه و 27 سپتامبر روز جهانی گردشگری با شعار گردشگری پایدار ابزاری برای توسعه است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: مخاطب اصلی ما در گردشگری دانش آموزان هستند و اگر به توسعه هر صنعتی و نهادینه کردن آن در نگاه جامعه بیاندیشیم قطعا آموزش و پرورش و دانش آموزان بستر خوبی برای این حرکت خواهند بود.
این مسئول ادامه داد: در کشور ما در حوزه فرهنگ سازی برای سفر و گردشگری به خوبی عمل نشده و نتوانسته ایم منزلت دید و بازدید و حکمت سفرکردن را به خوبی تشریح کنیم.
وی با بیان اینکه علما، اساتید و معلمان باید به این حوزه ورود پیدا کنند گفت: امروز صله رحم به عنوان یکی از بحث های گردشگری، روز به روز کمرنگ تر میشود.
میرحسینی بیان کرد: نقصان در جهان بینی باعث نقصان در گردشگری است و نیاز به سیاست گذاری بر اساس گستردگی تاثیر و اهمیت گردشگری در کشور می باشد
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: تکیه سفر و گردشگری بر تکامل روح انسان است و با سفر و گردشگری نیازهای روحی برطرف می شود.
این مسئول در بعد اقتصادی گردشگری، حضور گردشگران خارجی را بر تولید ناخالص داخلی بسیار موثر دانست و ادامه داد: هر گردشگری که وارد کشوری میشود هزار و 200 دلار ارز وارد آن کشور که برابر با 30 بشکه نفت است و بین ۶ تا 11 نفر ایجاد اشتغال میکند.
وی گفت: گردشگری باعث صلح در جهان و تقویت وحدت خواهد بود و یک حلقه به حلقه های امنیت اضافه میکند.
میرحسینی با اشاره به اینکه اگر امروز تروریست وجود دارد به این دلیل است که توریست وجود ندارد، ادامه داد: وجود رشته های مرتبط با گردشگری اهمیت زیادی دارد و باعث ایجاد اشتغال در بین جوانان میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خاطرنشان کرد: در سال 96 طرح همیار گردشگری را با همکاری آموزش و پرورش اجرا خواهیم کرد.
در پایان این مدرسه زنگ گردشگری توسط معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان نواخته شد.