در 6 ماهه نخست امسال صورت گرفت گردشگری

250 ساعت ضبط برنامه های مرتبط با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان 

250 ساعت ضبط برنامه های مرتبط با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان 

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۲۴۳۹ بازدید

در 6 ماهه نخست امسال صورت گرفت



مدیرکل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان گفت: در 6 ماهه نخست امسال 250 ساعت برنامه های مرتبط با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهیه و پخش شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، کردستانی در جلسه امضای تفاهم نامه با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: تعامل و همراهی و همکاری بین صدا و سیما و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان می تواند به حفظ مواریث ارزشمند این استان کمک کند و قطعا صدا و سیما و همه سازمان ها بر سر سفره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هستند و تعهدی نسبت به این اداره دارند که نمی توانند بی اهمیت از آن بگذرند.

مدیرکل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان افزود: رسانه می تواند همکاری خوبی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان داشته باشد و از طریق آموزش مخاطبین که سرمایه اصلی رسانه ملی هستند در زمینه حفظ ارزشمندترین میراث فرهنگی و صنایع دستی و در بحث رونق گردشگری نقشی موثر ایفا کند.

این مسئول ادامه داد: سیستان و بلوچستان یکی از گنجینه های ناشناخته ای است که بخشی از این کوتاهی و ناشناخته بودن این استان که در سالهای گذشته صورت گرفته به صدا و سیما برمیگردد.

وی گفت: در 6 ماهه نخست امسال در رابطه با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، 250 ساعت ضبط، 25 ساعت برنامه تولید و تهیه، 75 ساعت رادیو و 25 ساعت خبر پخش شده است.

کردستانی با اشاره به این که از این ظرفیت می توان بهره بیشتری برد، بیان کرد: رسانه می تواند در از بین بردن آسیب های استان نقش موثرتری داشته باشد و به بحث های مختلف کشاورزی، اقتصاد مقاومتی و امنیت و برنامه های فراوانی از این قبیل که ممکن است مورد غفلت واقع شود بپردازد.

مدیرکل صدا و سیمای استان با بیان اینکه با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان می توانیم قدم های جدی تر، هدفمندتر و محکم تری برای حفظ مواریث مان که بزرگ ترین سرمایه هستند، برداریم خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت بخش های مختلف خبر، صدا، سیما و غیره یک برنامه ریزی دقیق صورت بگیرد و کارهای ارزشمندی در زمینه رشد و توسعه استان انجام دهیم.
انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image