معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان خبر داد گردشگری

تور 8 روزه گردشگران آلمانی و اتریشی در سیستان و بلوچستان

تور 8 روزه گردشگران آلمانی و اتریشی در سیستان و بلوچستان

میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲  ۰ نظر   ۱۸۳۸ بازدید

معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان خبر داد


معان گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: گردشگران آلمانی و اتریشی وارد سیستان و بلوچستان شده و به مدت 8 روز از آثار و جاذبه های استان بازدید می کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: تور گردشگران اتریشی و آلمانی روز گذشته وارد استان شده و اکنون در روستای گراغه از توابع نصرت آباد به سرمی برند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: این تور شامل 12 گردشگر خارجی است که از مرز نصرت آباد وارد استان شده و از چابهار خارج می شوند.
وی گفت؛در طول مدت حضور در استان با آثار ، جاذبه ها و تنوع فرهنگی شهرهای مختلف آشناو حضور لذت بخش در کنار جوامع روستایی را تجربه خواهند نمود.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image