به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان،سيد محمد رضا واعظی مقدم در اين جلسه ضمن اشاره به بخشى از اعتبارات در نظر گرفته شده براى مرمت و احياى آثار تاريخى شهرستان هامون اظهار کرد: اين شهرستان از هزار و 614 اثری که تاكنون از استان سيستان و بلوچستان در فهرست آثار ملی به ثبت رسيده است ، تعداد٧٤٠ اثر را به خود اختصاص داده كه به تنهایی با برخی از استان های کشور برابری میکند. از اين ميان علاوه بر شهر سوخته كه داراى پايگاه جهانى مى باشد پرونده آثار ارزشمند ديگرى نيز در دست آماده سازى جهت پيشنهاد براى ثبت در فهرست آثار جهانى قرار گرفته است.
در ادامه وى با اشاره به ظرفيت هاى گسترده شهرستان هامون در حوزه صنایع دستی افزود : با راه اندازی و تجهیز کامل کارگاه پارچه بافی در روستای سه کوهه با اعتبارى بالغ بر سيصد ميليون ريال، بزودى این روستا بعنوان روستای بدون بیکار معرفى خواهد شد.
واعظی مقدم همچنين عملكرد ستاد نوروزى شهرستان هامون را در سالى كه استان سيستان و بلوچستان مقصد گردشگرى ايرانيان معرفى گرديده مطلوب ارزيابى کرد و ضمن قدردانى از كليه دستگاه هاى اجرايى كه در اين امر مهم مشاركت نموده اند تداوم اين همكارى ها را در رونق هر چه بيشتر گردشگرى در منطقه مهم دانست. وى همچنين از اختصاص مبلغ ٥٠٠ ميليون تومان جهت اجراى پله سلامت در كوه خواجه به همت فرماندارى اين شهرستان خبر داد.
اين مسئول در پایان با بيان اين مطلب كه حجم وسيع برنامه ها و فعاليتهاى پيش بينى شده در حوزه هاى مختلف نيازمند بهره گيرى از توان مديران و كاركنان زبده و توانمند مى باشد ضمن معرفی رضا گنجعلی به عنوان رئیس جدید اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگرى هامون به گوشه اى از تخصص وسوابق اجرايى وى اشاره کرد و ابراز اميدوارى كرد با استفاده از ظرفيت هاى موجود بيش از پيش شاهد رشد و توسعه در منطقه باشيم.
انتهای پیام