به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی اظهار کرد: شناسنامه دار کردن غذاهای محلی یکی از نکات بسیار مهم است و ثبت این نوع آثار می تواند فرصتهای ویژه ای در گردشگری بوجود آورد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با بیان اینکه امروزه در حوزه گردشگری ،غذا یکی از مولفه های گردشگری و یکی از معیارهای سفر شده و مبحث جدیدی در حوزه گردشگری با عنوان گردشگری غذا ایجاد شده افزود: کباب ایرانی به عنوان کباب ترکی معرفی و ثبت شده و باید با ثبت غذاهای محلی و طبخ آنها در رستوران ها، اقامتگاه های بومگردی و سفره خانه ها، این میراث را به نسل های بعد منتقل کنیم.
این مسئول با اشاره به اینکه سفره گردشگری بدون غذای محلی معنا و مفهومی ندارد، ادامه داد: سلامت ما برگرفته از غذای محلی است و امروز با توجه به صنعتی شدن شهرنشینی و گرم شدن و تغییر طبع خوراک مردم به سمت غذاهای فست فودی رفته ایم و
غذای محلی به عنوان یک دارو برای افراد به شمار می رود.
وی در ادامه گفت: نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران از سوم تا ششم بهمن از برنامه های مهم حوزه گردشگری است که امسال با برنامه ریزی دقیق سعی شده تا حضور متفاو تی داشته باشیم.
میرحسینی بیان کرد: این نمایشگاه در بحث بازاریابی و تبلیغات یک فرصت ویژه است و از طرفی با شرکت در این نمایشگاه می توانیم با آخرین دستاوردهای گردشگری در دنیا آشنا شویم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: برای نوروز 97 برنامه و خدمات متفاوتی در استان داریم و با هماهنگی های لازم برای فضای خالی هتلها و اقامتگاه های بومگردی برنامه ریزی کردیم که ظرفیت خالی هتلها به عنوان جوایز مسابقات ملی استفاده کنیم.
این مسئول ادامه داد: با این حرکت یک جریان گردشگری اتفاق می افتد که باعث رونق در بازار و تغییر نگاه و ترسیم سیمای جدیدی از سیستان و بلوچستان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت اشغال هتلهای سیستان و بلوچستان، 30 و یا حداکثر 40 درصد در طول سال است و شاید در ایام نوروز به 80 درصد هم برسد و ما برنامه داریم که 30 درصد را در ایام سال به 80 درصد برسانیم.
میرحسینی با اشاره به اینکه محصول گردشگری ما فرهنگ است بیان کرد: با توجه به اینکه 50 درصد جمعیت استان سیستان و بلوچستان در مناطق روستایی و عشایری است، لباس ،موسیقی وغذای محلی فرصتی را برای مدیران واحدهای بومگردی ایجاد نموده است تا برای نشان دادن فرهنگ سیستان و بلوچستان اعلام کنند هرچقدر که گردشگران تمایل دارند می توانند برای اقامت در این واحدها پرداخت کنند.
انتهای پیام
مطالب مشابه