صبح امروز صورت گرفت گردشگری

دیدار مدیرعامل بانک ملت با سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان

دیدار مدیرعامل بانک ملت با سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان

www.chht-sb.ir
میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان
سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴  ۰ نظر   ۲۴۶۴ بازدید

صبح امروز صورت گرفت

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، صبح امروز علیرضا جلالزایی با مدیرعامل بانک ملت سیستان و بلوچستان دیدار کرد.

جلالزایی در این دیدار اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان از قدمت و تمدن بالایی برخوردار است و دستگاه های مختلف برای رشد و توسعه این استان باید با هم افزایی بیشتر زمینه رشد همه جانبه استان را فراهم آورند

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: با تعاملی که بین دستگاه های اجرایی و حضور و مشارکت مردم صورت میگیرد آینده خوبی در انتظار استان است و این سازمان میتواند در بخش های مختلف از جمله حمایت از تولید محصولات صنایع دستی و ایجاد و راه اندازی زیرساخت های گردشگری همکاری های خوبی با بانکها از جمله بانک ملت داشته باشد.

وی گفت: برخی از اخبارو تبلیغات نادرست و منفی در مورد سیستان و بلوچستان، مانع سرمایه گذاری سرمایه گذاران در این استان شده و برای از بین بردن این مشکل باید با همدلی و تعامل دستگاه های مختلف سیستان و بلوچستان را تبدیل به دروازه توسعه کشور کنیم تا علاوه بررشد اقتصادی و بهبود معیشت مردم استان نقش آفرینی در توسعه ملی داشته باشیم


طبسی مدیرعامل بانک ملت سیستان و بلوچستان افزود: بانک ملت امسال در راستای تحقق شعار سال، از صنایع دستی استان برای هدایا استفاده کرده است.

وی گفت: در بحث خرید محصولات صنایع دستی بانک ملت میتواند همکاری های لازم به منظور اعطای تسهیلات با فروشگاههای بخش خصوصی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان داشته باشد.

انتهای پیام

دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image